keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Päiväkirjamerkintöjä joulukuussa 1997


keskiviikko 31.12.

Olen jo pitkään miettinyt tämän päiväkirjan lopettamista ja kaavaillut sopivaksi lopettamisajaksi tätä vuodenvaihdetta. Haluan keskittyä myönteisempiin aiheisiin. Haluan kirjoittaa kirjoja ja muita juttuja. En halua rypeä pelkässä ankeudessa, niin kuin näissä päiväkirjoissa paljon tapahtuu. Enkä halua miettiä, mitä minun milloinkin on sensuroitava pohdinnoistani. Tästä päiväkirjasta tuli - vaikka en niin tarkoittanutkaan - konkurssidokumentti. Aloitin kirjoittamisen vuoden 1989 alussa eli yhdeksän vuotta sitten. Tietysti täysi kymmenen olisi ollut hyvä tasaluku, mutta miksei saman tien yhdeksän?

Aivan kokonaan en ai lopettaa "päiväkirjailemista", vaikka nykytyylisen päiväkirjan pitämisen lopettanenkin. Ehkä merkkailen muistiin asioita edelleenkin. Ja ehkä kirjoittelen fiiliksistäni silloin kun minusta siltä tuntuu. Mutta aivan jokapäiväistä "jössittelyä" en aio enää harrastaa. Sadat kirjoitetut sivut kuluneiden yhdeksän vuoden aikana ovat jo paljastaneet lukijalle, millaista on arkielämäni. Miksi jatkaisin samaa tylsää tarinaa enää toiset yhdeksän vuotta? Eihän siinä olisi mitään järkeä.

Poliisivaltio sen kuin tiukkenee. Ilotulitusrakettien kiellot tiukkenevat, vain yksi pieni asia mainitakseni. Ja taas oli lehdessä juttua siitä, kuinka säädetään uusi laki joidenkin poliisin välineiden paljastamisen tai haittaamisen kieltämiseksi. En ole koskaan kuullut tällaisista laitteista, mutta niitä markkinoidaan lehden mukaan autoihin. No, enhän ollut koskaan nähnyt missään kaupassa ns. "limuviinojakaan", kun ne viime vuonna kiellettiin alle 18-vuotiailta. Lehtien mukaan nekin kuitenkin olivat jo suuri ongelma nuorten keskuudessa.

Kansanedustajat ovat IDIOOTTEJA!!! Ne kieltävät, kieltävät ja kieltävät asioita kuin jonkinlaisen hurmostilan vallassa tajuamatta edes itse mitä kieltävät. Kunhan joku ns. "asiantuntija" vain vakuuttelee heille jonkin kiellon tarpeellisuudesta, niin jopa alkaa jaa-ei-tyhjää-poissa koneisto raksuttaa, ja poliisin jo ennestäänkin lähes ääretön valta sen kuin lisääntyy.

Eikä kieltojen todellinen tarkoitus ole se, mikä virallisesti ilmoitetaan. Ns. virallinen syy on ainoastaan keino poliisin pakkokeino- ja kotietsintävaltuuksien lisäämiseksi (nuo asiat taitavat kuulua samaan kategoriaan... eli merkitä samaa). Monestihan tämä on jopa suoraan sanottukin. Tämän vuoksi kiellettävistä teoista (en sano rikoksista, koska ainoastaan tekojen kieltäminen on rikos, eivät itse teot) säädetään yleensä vähintään juuri sen mittainen (vuosi?) vankeusrangaistus, että poliisi saa sen perusteella oikeuden kotietsintään ja ruumiintarkastukseen ja mihin kaikkeen saakaan.

Kaikki tämä on pelkästään poliisivaltion lisäämiseksi. Elämme poliisivaltiossa. Suomi on rikollinen poliisivaltio. Koko Suomen lainsäädäntö on yhtä pitkää rikosta. Kansanedustajat ovat tuon rikoksen moottoreita. He luovuttavat kansalaisten vapautta poliiseille.

Kun vuosi vaihtuu, olen poliittisen kiihkon vallassa. Haluan taistella tätä hulluutta vastaan kaikin mahdollisin keinoin. Haluan saada mahdollisimman pian valmiiksi uuden "kirjan", jossa tieteellisesti todistelen nykysysteemin rikolliseksi terroriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.