maanantai 3. lokakuuta 2016

Päiväkirjamerkintöjä toukokuussa 1998

perjantai 8.5.


Lueskelin eilen Akateemisen kirjakaupan eteisestä nappaamaani City-lehteä. Siitäkin käy ilmi, että Keskustapuolue on ahdasmielisin ja poliisimyönteisin puolue. Puolueen kansanedustajinakin on poliiseja. Haluaisinpa tietää, kuinka monta, ja onko Keskustapuolueessa eniten poliiseja. 

Haluaisin tehdä oikein mielipuolisen raivoisan ja suorastaan hurmoshenkisen keskustalaisuutta ja poliisiutta vastustavan painotuotteen, joka alittaisi kaikki hyvän maun rajat niin rajusti, että keskustalaissiat haukkoisivat henkeään. Miksi en sitten tee?  Siksi, että millään mitä kirjoitan ei ole väliä, koska en saa kirjoituksiani julkisuuteen. Kukaan ei lue ajatuksiani eikä kukaan lue tekstejäni. Jos siis pelkästään ajatuksia tuottamalla saan aikaan saman olemattoman lopputuloksen kuin kirjoituksia tuottamalla, miksi ihmeessä näkisin turhaa kirjoittamisen, valokopioimisen ja materiaalin jakamisen vaivaa? Nolla on nolla, vaikka se kerrottaisiin miljoonalla.

Jos tekstieni tarkoitus olisi maailman muuttaminen, minun kannattaisi julkistaa pieniäkin määriä tekstiä, sillä voisivathan nekin aiheuttaa pieniä muutoksia. Koska en tyydy pieniin muutoksiin enkä usko isoihinkaan muutoksiin, tekstieni tarkoitus onkin aivan jokin muu kuin muutosten aikaansaaminen. Kirjoittamisellani tavoittelen toisaalta mainetta, tunnustusta ja kuuluisuutta sekä puran henkisiä paineitani tiettyjä tahoja ärsyttämällä. Tahot, joita haluan ärsyttää, ovat juuri niitä tahoja, jotka aiheuttavat minulle henkisiä paineita. Ne ovat valtaa tavoittelevia poliiseja sekä keskustalaisia alistajaterroristeja. Siis henkilöitä, jotka haluavat pakkovallan ja diktatuurin keinoin vähentää oikeuksiani ja vapauksiani.

Uskon, että useimpien ihmisten mielipiteet eivät ole heidän omiaan, vaan ne on syötetty heihin. Ihmiset ovat siis mielipidemuokkauksen uhreja. Ei ole olemassa mitään biologista ja geneettistä syytä siihen, miksi joissakin maissa ihmiset ovat tai ovat olleet tiukan linjan islamilaisia tai tiukan linjan kommunisteja tai tiukan linjan natseja. Kaikki noista edellä mainituista periaatteista tuntuvat länsimaiden asukkaista kammottavilta ja vierailta, ja he ihmettelevät, kuinka kokonainen kansa on voinut "hurahtaa" kannattamaan tuollaisia täysin suvaitsemattomia aatteita. Tätä ihmetellessään länsimaiden asukkaat eivät  tajua, että myös heidän kannattamansa yhteiskuntamuoto on heihin ulkoa istutettu, ja myös se on suvaitsematon ja lähes yhtä mieletön kuin kiihkoislamilaisuus tai kiihkokommunismi tai juutalaisia ali-ihmisinä pitävä natsismi.  Islamilaiset alistavat naiset peittämään itsensä huiveilla ja pakottavat miehet kumartamaan Mekkaan päin. Keskustalais-poliisimieliset alistajakiihkoilijat alistavat kansalaiset varustamaan itsensä pelastusliiveillä, kypärillä, ja venehaoilla sekä pakottavat heidät kumartamaan näkymättömiä autoja ja jalankulkijoita liikennevalopylvään punaisen valon edessä.  Kummatkin kieltävät alistetuilta ihmisiltä oman päätäntäoikeuden ja antavat tuon oikeuden pienelle eliitille. Toiset perustelevat hirmuvaltaa hengellisellä turvallisuudella, toiset maallisella.  





maanantai 11.5.

Seija kertoili menomatkalla, kuinka poliisit olivat sakottaneet Virtasen Ritvan miestä siitä, että se oli ajanut autonsa katolleen. Kolmen ja puolen tonnin korjauskulujen lisäksi maksettavaksi oli tullut vielä tonnin sakko. Poliisit olivat leukailleet ja kerskuneet päästäneensä tyypin tavallista helpommalla, koska sillä oli lapsia mukanaan. Masennuin näistä Seijan jutuista niin totaalisesti, että olin aivan maahan lyöty. Inhoni poliisia kohtaan kiihtyi äärimmilleen, ja suunnittelin lisäävänä uusia vielä entistäkin jyrkempiä poliisinvastaisuuksia kirjaani. Kirjoittaisin, että poliisi on merkittävin uhka keskivertokansalaisen hyvinvoinnille ja turvallisuudelle - paljon merkittävämpi kuin rikolliset. Poliisi on armoton peto, joka lyö lyötyjä. Mietin, että jos minä ajaisin ojaan, luikkisin heti paikalta enkä myöntäisi edes kolmannen asteen kuulustelussa ajaneeni autoa kolarihetkellä. Yrittäisin hakea auton salaa yöllä.

(nimet muutettu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.